Θέλουμε και μπορούμε να σας πούμε ένα ευχαριστώ με το δικό μας τρόπο...

λεπτομέρειες >>

Αρχική Σελίδα / Εγγραφείτε σαν Μέλη
Εγγραφείτε σαν Μέλη
Θέλουμε και μπορούμε να σας πούμε ένα ευχαριστώ με το δικό μας τρόπο.
 
Κάνοντας εγραφή σαν μέλη (Members) στην ιστιοσελίδα μας, αυτόματα παίρνετε το δικαίωμαι προσβαση να μπορείτε να αγοράσετε διάφορες εκδρομές σε καταπληκτικές τιμές. Η νέα πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία θέλει να σας ευχαριστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Η εγραφή σας είναι δωρεάν.
 
Αμέσως θα λαμβάνετε ένα  email με τον κωδικό κουπονιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε την/τις προσφορές μας. Στο κουπόνι αυτό θα φαίνετε και το ποσό της έκπτωσης που δίνετε για την κάθε εκδρομή.

Να ληφθεί υπόψην ότι οι προσφορές θα είναι σε περιοριμένο αριθμό πακέτων και γίνονται ΜΟΝΟ από το
On Line σύστημα κρατήσεων της εταιρείας μας.

Στο τέλος της ¨ΕΙΔΙΚΗΣ¨ εκδρομής θα πρέπει να καταχωρείτε  τον κωδικό του κουπονιού   για να μπορείτε να επωφεληθείτε της ειδικής έκπτωσης που θα δίνεται ΜΟΝΟ στα μέλη της εταιρείας μας.
 
Εγκαινιάζουμε μία νέα υπηρεσία για τους MEMBER μας. Με την νέα αυτή υπηρεσία πληρώνοντας ΜΟΝΟ ένα euro μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε 4 νύκτες διαμονή σε πολυτελή VIlla στην Αγία Νάπα για τους μήνες Μαίο 2012 ή Οκτωβρίου 2012. Όλλες οι πιο πάνω ημερομηνίες θα είναι κατόπην ζήτησης και νοομένου ότι υπάρχει η διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που είναι γεμάτη τότε μπορείτε να κάνετε κράτηση οποισδήποτε άλλες ημερομηνίες (Εξαιρούνται οι μήνες από Ιούνιο μέχρι και τέλος Σεπτέμβριου)
 

 
 
 

 
 
Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Copyright © Intasun 2011
Designed & Developed by NETinfo Plc
22 495106
info@inta-sun.com